Holocaust-overlever Michael Stolowitsky forteller sin dramatiske historie i MIFF Grenland

Michael Stolowitskys redning fra nazi-okkuperte Polen er beskrevet i boken Gertrudas løfte som kom på norsk i 2011. Tirsdag 13. mars kan du selv høre en av hovedpersonene i den sanne historien, Michael Stolowitzky, fortelle historien på et MIFF-møte i Porsgrunn.  Tittel for foredraget er:  En kjærlighetshistorie fra andre verdenskrig mellom en jødisk gutt og hans katolske barnepike. Stolowitzky, som i dag er 75 år, bor i New York. Etter andre verdenskrig bodde han i mange år i Israel sammen med sin redningskvinne - Gertruda. Dette er en svært sjelden mulighet til å høre en spennende foredragsholder. Spre ryktet og vær velkommen! Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland E-post: anders.rambekk@hotmail.com Tlf. 932 18 985 Stolowitzky presenterer boken Gertruda's oath: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=llH7tiVFhKs[/youtube]

Michael Stolowitskys redning fra nazi-okkuperte Polen er beskrevet i boken Gertrudas løfte som kom på norsk i 2011.

Tirsdag 13. mars kan du selv høre en av hovedpersonene i den sanne historien, Michael Stolowitzky, fortelle historien på et MIFF-møte i Porsgrunn.  Tittel for foredraget er:  En kjærlighetshistorie fra andre verdenskrig mellom en jødisk gutt og hans katolske barnepike.

Stolowitzky, som i dag er 75 år, bor i New York. Etter andre verdenskrig bodde han i mange år i Israel sammen med sin redningskvinne – Gertruda.

Dette er en svært sjelden mulighet til å høre en spennende foredragsholder. Spre ryktet og vær velkommen!

Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland

E-post: anders.rambekk@hotmail.com

Tlf. 932 18 985

Stolowitzky presenterer boken Gertruda’s oath:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=llH7tiVFhKs[/youtube]

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise