Jahn Otto Johansen i MIFF Østfold: Den ny-gamle antisemittismen

Onsdag 13. juni kl. 18.00 holder Jahn Otto Johansen foredrag i MIFF Østfold med tittelen “Den ny-gamle antisemittismen”. Jahn Otto Johansen er norsk journalist og forfatter. Ifølge Wikipedia har han skrevet et sekstitall bøker om Midtøsten, jødisk kultur, antisemittisme, sigøynerne, USA, Kina, Finland, Sovjetunionen/Russland, Sentral- og Øst-Europa, om norske og internasjonale kunstnere og om sjømatkultur […]

Onsdag
13. juni kl. 18.00 holder Jahn Otto Johansen foredrag i MIFF Østfold
med
tittelen “Den ny-gamle antisemittismen”.

Jahn Otto Johansen er norsk journalist og forfatter. Ifølge Wikipedia har han skrevet et sekstitall bøker om Midtøsten, jødisk kultur, antisemittisme, sigøynerne, USA, Kina, Finland, Sovjetunionen/Russland, Sentral- og Øst-Europa, om norske og internasjonale kunstnere og om sjømatkultur og debattbøker om mediene.

Møtet
blir i Ekholt Kirkes kjellerstue.

Adressen
er Skogveien 24, 1570 Dilling.

Forrige artikkel– Israel står samlet mot Iran
Neste artikkel– Jødisk arv i Jerusalem er kunstig, byen har arabisk, islamsk og kristen identitet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.