Gunnar Øderud i MIFF Oslo: Hvite busser

Gunnar Øderud fra Folk og Forsvar holder foredrag om “De hvite busser”. Øderud gir det samme foredraget som han gir til elever på videregående skole, rikt illustrert med bilder fra den andre verdenskrig og turer med “De hvite busser”. Benytt sjansen til å høre et veldig interessant foredrag, og ta med venner og familie! Lokalene […]

Gunnar Øderud fra Folk og Forsvar holder foredrag om “De hvite busser”. Øderud gir det samme foredraget som han gir til elever på videregående skole, rikt illustrert med bilder fra den andre verdenskrig og turer med “De hvite busser”.

Benytt sjansen til å høre et veldig interessant foredrag, og ta med venner og familie!

Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te, samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs.

MIFF Oslo har normalt møter siste tirsdag i måneden.

Møteansvarlig: Tore Wilhelmsen, leder MIFF Oslo

E-post: tore@miff.no

Tlf. 47 86 83 58

Forrige artikkelSender jagerfly til fellesøvelse i USA
Neste artikkelKochavi hadde hemmelige Syria-samtaler i USA
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.