Odd Myrland i MIFF Sunnhordland: Israel, en rasistisk stat?

Odd Myrland holder foredrag i Hageruphuset på Leirvik, Stord torsdag 14. juni kl. 19.00. Adresse er Borggata 1, Leirvik. Tema for foredraget: Israel, en rasistisk stat? Møtet blir arrangert av MIFF Sunnhordland. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene. Odd Myrland har vært redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus siden 1994. Kontaktperson: Jan Sigve Særsten, mob. 91735873
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Odd Myrland holder foredrag i Hageruphuset på Leirvik, Stord torsdag 14. juni kl. 19.00. Adresse er Borggata 1, Leirvik. Tema for foredraget: Israel, en rasistisk stat?

Møtet blir arrangert av MIFF Sunnhordland. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.

Odd Myrland har vært redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus siden 1994.

Kontaktperson:
Jan Sigve Særsten, mob. 91735873

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelFransk imam besøkte Yad Vashem
Neste artikkelUSA vil styrte Assad-regimet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise