Jan Benjamin Rødner i Sarpsborg: Israel og folkeretten

Velkommen til foredrag av Jan Benjamin Rødner i MIFF Østfold, onsdag 29. august kl 1800. Tema: Israel og folkeretten. Rødner er advokat og styremedlem i MIFF. Han har studert de juridiske sidene ved Midtøsten-konflikten aktivt helt siden 1970-tallet. Sted: Lokalene til “Norge for Kristus” (Gamle Victoria Hotell) Olav Haraldssons gt 34 1707 Sarpsborg Møteansvarlig: Bengt-Ove […]

Velkommen til foredrag av Jan
Benjamin Rødner
i
MIFF Østfold, onsdag 29. august kl 1800.

Tema: Israel og folkeretten.

Rødner er advokat og styremedlem i MIFF. Han har studert de juridiske sidene ved Midtøsten-konflikten aktivt helt siden 1970-tallet.

Sted:

Lokalene
til “Norge for Kristus” (Gamle Victoria Hotell)

Olav
Haraldssons gt 34

1707
Sarpsborg


Møteansvarlig:

Bengt-Ove Nordgård

mob 95092226

Forrige artikkelVar Christoffer Columbus jødisk?
Neste artikkelFrykter 300 døde israelere i krig med Iran og Syria
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.