Sigurd Neubauer i MIFF Grenland: Israel og Libanon kjemper om gass i Middelhavet

Mandag 27. august kl. 19.00 holder Sigurd Neubauer foredrag i MIFF Grenland. Neubauer, som opprinnelig kommer fra Norge, er ekspert på forsvars- og utenrikspolitiske saker. Til daglig bor han i Washington, hvor han jobber som redaktør for Bulletin News LLC. Neubauer har flere års erfaring med strategisk kommunikasjon, lobbyvirksomhet og forskning, spesielt rettet mot USAs […]

Mandag 27. august kl. 19.00 holder Sigurd Neubauer foredrag i MIFF Grenland. Neubauer, som opprinnelig kommer fra Norge, er ekspert på forsvars- og utenrikspolitiske saker. Til daglig bor han i Washington, hvor han jobber som redaktør for Bulletin News LLC.

Neubauer har flere års erfaring med strategisk kommunikasjon, lobbyvirksomhet og forskning, spesielt rettet mot USAs forhold til EU og Midtøsten. Inntil nylig arbeidet han for SOS International LTd., et selskap som spesialiserer seg på sikkerhetsspørsmål.

Neubauer har holdt forelesninger på en rekke internasjonale konferanser og universiteter i en rekke amerikanske stater. Han har også blitt intervjuet eller skrevet artikler i ABC News, Fox News og Huffington Post.

Neubauer er historiker og statsviter fra Yeshiva University i New York.

Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.

Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland
E-post: anders.rambekk@hotmail.com
Tlf. 932 18 985Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise