Conrad Myrland i MIFF Stavanger: Krigen mellom Iran og Israel i historisk perspektiv

Mandag 3. september kl. 19.00 holder Conrad Myrland foredrag i MIFF Stavanger. Myrland er daglig leder i Med Israel for fred. Temaet for kvelden blir krigen mellom Iran og Israel, med spesielt fokus på den historiske utviklingen siden den islamske revolusjonen i 1979. Som vanlig gis det anledning til å stille spørsmål. Generell informasjon om […]

Mandag 3. september kl. 19.00 holder Conrad Myrland foredrag i MIFF Stavanger. Myrland er daglig leder i Med Israel for fred.

Temaet for kvelden blir krigen mellom Iran og Israel, med spesielt fokus på den historiske utviklingen siden den islamske revolusjonen i 1979. Som vanlig gis det anledning til å stille spørsmål.

Generell informasjon om møter i MIFF Stavanger

MIFF Stavanger har første mandag i måneden som fast møtedag. Unntak forekommer. Møtetiden for alle møtene er kl. 19.00.

Møtested er Solborg folkehøgskole, Tjensvollveien.

Det er gratis inngang. Utlodning under kaffepausen.

Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe-
eller tekoppen og praten rundt bordene. Ta gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

Kontaktperson:

Odd Myrland, leder MIFF Stavanger

Tlf. 51 58 01 65/ mob. 95 88 69 77

E-post odd@miff.no

Forrige artikkelSann kjærlighet på en sabbat
Neste artikkelBenny Morris: – Stopp Iran for enhver pris
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.