Tore Wilhelmsen i MIFF Oslo: Livet som volontør i Sar-El

Tirsdag 25. september forteller Tore Wilhelmsen om sine egne opplevelser som volontør i Sar-El. Foredraget blir rikt illustrert med bilder fra tiden som frivillig hjelper for de israelske forsvarsstyrkene. Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te, samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs. MIFF Oslo […]

Tirsdag 25. september forteller Tore Wilhelmsen om sine egne
opplevelser som volontør i Sar-El. Foredraget blir rikt illustrert med bilder fra
tiden som frivillig hjelper for de israelske forsvarsstyrkene.

Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te,
samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs.

MIFF Oslo har normalt møter siste tirsdag i måneden.

Møteansvarlig: Tore Wilhelmsen, leder MIFF Oslo

E-post: tore@miff.no

Tlf. 47 86 83 58

Forrige artikkelAp og Sp gir Statoil grønt lys i Israel
Neste artikkelUSA vurderer nye tiltak mot Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.