Justus Weiner i MIFF Tromsø: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten?

Jusprofessor Justus R. Weiner fra tenketanken Jerusalem Center for Public Affairs holder foredrag i MIFF Tromsø søndag 7. oktober kl. 17.00. Møtet finner sted på Workinntunet Café. Kjør inn samme vei som til ICA, SATS og Burger King. Caféen ligger i et stort rød gammelt "fjøs" som er gjort om til resturant. Tema: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten? I forbindelse med møtet blir det også avholdt årsmøte i MIFF Tromsø. Møtet i Tromsø er gratis for betalende medlemmer og kr. 100,- i inngangspenger for andre.  

Jusprofessor Justus R. Weiner fra tenketanken Jerusalem Center for Public Affairs holder foredrag i MIFF Tromsø søndag 7. oktober kl. 17.00. Møtet finner sted på Workinntunet Café.
Kjør inn samme vei som til ICA, SATS og Burger King. Caféen ligger i et stort rød gammelt «fjøs» som er gjort om til resturant.

Tema: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten?

I forbindelse med møtet blir det også avholdt årsmøte i MIFF Tromsø.

Møtet i Tromsø er gratis for betalende medlemmer og kr. 100,- i inngangspenger for andre.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise