Conrad Myrland i MIFF Oslo: Hva kan vi gjøre med det falske bildet av Israel?

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, holder foredrag i MIFF Oslo tirsdag 30. oktober kl. 19.00.

Tema: Hva kan vi gjøre med det falske bildet av Israel?

Myrland presenterer en rekke eksempler og meningsmålinger som viser at mange i Norge sitter med et falskt inntrykk av Israel. Dette skyldes ikke minst den urettferdige mediedekningen gjennom de siste tiår. Myrland viser til en rekke medieundersøkelser og eksempler, og presenterer et korrektiv til det norske bildet av Israel og palestinerne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te, samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs.

MIFF Oslo har normalt møter siste tirsdag i måneden.

Møteansvarlig: Tore Wilhelmsen, leder MIFF Oslo

E-post: tore@miff.no

Tlf. 47 86 83 58Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelEksplosjon ved synagogen i Malmö
Neste artikkel– En rød linje forhindrer krig
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.