Bjarne Schirmer i MIFF Oslo: Abraham-senteret i Gaza

Bjarne Schirmer holder foredrag i MIFF Oslo tirsdag 11. desember kl. 19.00. (Merk datoen!) Tema: Informasjon og oppdatering om NOSAG, Abraham-senteret i Gaza. Bjarne Schirmer er tidligere styreleder i MIFF Norge. I en årrekke har han vært engasjert i Norwegian support committee for the New Abraham Center in the Gaza Strip (NOSAG). I foredraget forteller […]

Bjarne Schirmer holder foredrag i MIFF Oslo tirsdag 11. desember kl. 19.00. (Merk datoen!)

Tema: Informasjon og oppdatering om NOSAG, Abraham-senteret i Gaza.

Bjarne Schirmer er tidligere styreleder i MIFF Norge. I en årrekke
har han vært engasjert i Norwegian support committee for the New
Abraham Center in the Gaza Strip (NOSAG). I foredraget forteller han om
Abraham-senteret og deres arbeid.

Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te, samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs.

MIFF Oslo har normalt møter siste tirsdag i måneden.

Møteansvarlig: Tore Wilhelmsen, leder MIFF Oslo

E-post: tore@miff.no

Tlf. 47 86 83 58

Forrige artikkelVidar Landsverk i MIFF Oslo: Frimerkekrigen mot Israel
Neste artikkelKahlon tar en pause fra politikken
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.