Malaki Reza i MIFF Trondheim: Om kurderne

Onsdag 31. oktober kl. 18.00 inviterer MIFF Trondheim til møte med foredragsholder Malaki Reza.

Tema: KURDERNE

Malaki Reza er norsk-kurder, opprinnelig fra Iran. Han er styremedlem i MIFF Trondheim. Reza kom til Norge som FN-flyktning for 24 år siden. Han jobber på St. Olavs Hospital samtidig som han studerer vernepleie på Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Kurderne er et folk på nesten 40 millioner mennesker, men de er uten en egen stat. De vet hvordan det er å være minoritet i det arabiske området, og har derfor forståelse for at jødene trenger sin egen stat, og har sympati for Israel. Israel er på mange måter en modell for hvordan kurderne ønsker at deres egen stat skal bli.

Møtet finner IKKE sted i Kongens gt. 89 som tidligere varslet, men i lokale som er brukt tidligere: Tomasskolen, Festningsgt.2.

Dørene åpner kl 18:00. Vi åpner for en uformell prat en time før foredraget starter kl 19:00.

Velkommen!

Med vennlig hilsen,

Arne Bjarte-Larsson, 481 891 78

Leder MIFF Trondheim, e-post: bjarte-larsson@hotmail.com

 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Onsdag 31. oktober kl. 18.00 inviterer MIFF Trondheim til møte med foredragsholder Malaki Reza.

Tema: KURDERNE

Malaki Reza er norsk-kurder, opprinnelig fra Iran. Han er styremedlem i MIFF Trondheim. Reza kom til Norge som FN-flyktning for 24 år siden. Han jobber på St. Olavs Hospital samtidig som han studerer vernepleie på Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Kurderne er et folk på nesten 40 millioner mennesker, men de er uten en egen stat. De vet hvordan det er å være minoritet i det arabiske området, og har derfor forståelse for at jødene trenger sin egen stat, og har sympati for Israel. Israel er på mange måter en modell for hvordan kurderne ønsker at deres egen stat skal bli.

Møtet finner IKKE sted i Kongens gt. 89 som tidligere varslet, men i lokale som er brukt tidligere: Tomasskolen, Festningsgt.2.

Dørene åpner kl 18:00. Vi åpner for en uformell prat en time før foredraget starter kl 19:00.

Velkommen!

Med vennlig hilsen,

Arne
Bjarte-Larsson, 481 891 78

Leder MIFF Trondheim, e-post: bjarte-larsson@hotmail.com

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBarth Eide overreagerer
Neste artikkelDet er ikke mangel på leveranser sjøveien som er Gazas problem
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise