Halvor Tjønn i MIFF Østfold: Muhammed – slik samtiden så ham

Onsdag 21. november kl. 18.00 inviterer MIFF Østfold til åpent møte med foredrag av journalist Halvor Tjønn på Skarmyra Allaktivitetshus og Kulturcafé (Skolegata 2) i Moss. I 2011 utga Tjønn bestselgeren Muhammed – slik samtiden så ham. Boken og foredraget baserer seg på historiske kilder fra de første generasjoner etter islams framvekst. Kunnskap om Muhammed […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Onsdag 21. november kl. 18.00 inviterer MIFF Østfold til åpent
møte med foredrag av journalist Halvor Tjønn på Skarmyra Allaktivitetshus og
Kulturcafé (Skolegata 2) i Moss.

I 2011 utga Tjønn bestselgeren Muhammed – slik samtiden så ham. Boken og foredraget baserer seg på
historiske kilder fra de første generasjoner etter islams framvekst.

Kunnskap om Muhammed og islams begynnelse er alltid aktuelt,
men foredraget til Tjønn har fått ekstra stor aktualitet etter angrepene mot
vestlige ambassader og diplomater i muslimske land tidligere i høst. Noen av
angrepene kom etter at en amerikansk film med kritikk av Muhammed ble tekstet
til arabisk og spredt gjennom en tv-stasjon i Egypt.

Tjønn er utenriksjournalist i Aftenposten. Han er cand.
philol. fra Universitetet i Oslo med hovedfag i historie.

Kontaktperson for MIFF Østfold:

Bengt-Ove Nordgård, styreleder

 tlf. 950 92 226 e-post: bengtove@c2i.net

Forrige artikkelNRKs intifada skapte løgnbilder av Israel
Neste artikkelNår jøder som bygger boliger blir like bekymringsfullt som syriske massakrer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.