Dagfinn Rian i MIFF Trondheim: Den store løgnen om den jødiske verdenssammensvergelsen

Onsdag 30. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Trondheim til møte på Tomasskolen, (3. etg) Festningsgt 2. Foredragsholder er Dagfinn Rian. Tittel på foredraget: Den store løgnen. Myten om den jødiske verdenssammensvergelsen og de såkalte Zions vises protokoller. Dagfinn Rian er teolog og førsteamanuensis i religionsvitenskap ved NTNU. Han har særlig forsket på og publisert om […]

Onsdag 30. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Trondheim til møte på Tomasskolen, (3. etg) Festningsgt 2.

Foredragsholder er Dagfinn Rian.


Tittel på foredraget:
Den store løgnen. Myten om den jødiske verdenssammensvergelsen og de såkalte Zions vises protokoller.

Dagfinn Rian er teolog og førsteamanuensis i religionsvitenskap ved NTNU. Han har særlig forsket på og publisert om jødedommen og Det Gamle Testamentet. Rian har gitt ut flere bøker bl.a. boken med samme tittel som kveldens foredrag.

Myten om den jødiske verdenssammensvergelsen er stadig levende. Den kommer til uttrykk særlig i arabiske miljøer, men gjenfinnes også i mer nærliggende miljøer. Vi finner denne konspirasjonsteorien f.eks. i Hamas’ charter men også i miljøer der en minst skulle vente det. Myten har sin grunntekst i den famøse forfalskningen Zions vises protokoller, som stadig kommer ut i nye utgaver. Foredraget vil ta for seg skriftet Zions vises protokoller og vise hva dette er for slags tekst. Samtidig vil det bli gitt eksempler på hvordan tanker fra Zions vises protokoller brukes i vår tid.

Foredraget starter kl. 19:00, men dørene åpnes kl 18:00 slik at folk kan komme for en uformell prat over en kopp kaffe i forkant av foredraget.

Det blir anledning til å stille spørsmål til foredragsholder.

Hjertelig velkommen til et spennende foredrag!

Det blir servert kaffe og kjeks både i forkant av møtet og i pausen. Det blir som vanlig også loddsalg og salg av israelske varer.

Med vennlig hilsen,

Arne Bjarte-Larsson, 481 891 78

Leder, MIFF Trondheim, e-post: bjarte-larsson@hotmail.com

Forrige artikkelDet eneste frie land i nabolaget
Neste artikkelPartiene på jakt etter usikre velgere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.