Ulf Kløve i MIFF Hallingdal: Observasjoner av Israel – et demokratis kamp for å overleve

Foredrag ved journalist og forfatter Ulf Kløve. Solstad Hotell, Gol, onsdag 6.februar kl. 19. Tittel: Observasjoner av Israel – et demokratis kamp for å overleve.» Ulf Kløve er kjent som tidligere mangeårig turistsjef på Geilo, er særdeles talefør og skrivefør. Som journalist tjenestegorde han som redaktør av FN-avisa for sju lands styrker i Libanon på […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Foredrag ved journalist og forfatter Ulf Kløve. Solstad Hotell, Gol, onsdag 6.februar kl. 19. Tittel: Observasjoner av Israel – et demokratis kamp for å overleve.»

Ulf Kløve er kjent som tidligere mangeårig turistsjef på Geilo, er særdeles talefør og skrivefør. Som journalist tjenestegorde han som redaktør av FN-avisa for sju lands styrker i Libanon på 1980-tallet, og har også hatt spesialoppdrag i Israel for Knut Frydenlund og norske myndigheter. Ulf Kløve har ikke tidligere tonet flagg i Midtøsten-konflikten, men etter et kraftig pro-israelsk leserinnlegg i lokalavisa Hallingdølen i høst blir han nå invitert til å holde foredrag, forteller leder i MIFF Hallingdal, Jens Jorde. Ulf Kløve har en høy posisjon i Hallingdal, og har nettopp mottatt Hol kommunes kulturpris.

Møtet er åpent for alle. Det blir også appell, utlodding og servering.

 

Forrige artikkel– Jødisk-styrte medier ute etter meg
Neste artikkelIngen israeler drept i terror fra Vestbredden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.