Hallgrim Berg i Sande: Israel – internasjonal hoggestabbe og demokratisk fyrtårn

Velkommen til åpent møte og foredrag av Hallgrim Berg i Sande. Tema: Israel – internasjonal hoggestabbe og demokratisk fyrtårn. Sted: Sandetun aktivitetssenter, Revåveien 34, Sande. Tid: onsdag 13. mars kl. 1900. Kaffe og kaker fra kl. 1830. Berg er tidligere stortingsrepresentant for Høyre, musiker, foredragsholder og også kjent som forfatter av flere bøker bla. Amerikabrevet. I disse […]

Velkommen til åpent møte og foredrag av Hallgrim Berg i Sande. Tema: Israel – internasjonal hoggestabbe og demokratisk fyrtårn.

Sted: Sandetun aktivitetssenter, Revåveien 34, Sande.

Tid: onsdag 13. mars kl. 1900.

Kaffe og kaker fra kl. 1830.

Berg er tidligere stortingsrepresentant for Høyre, musiker, foredragsholder og også kjent som forfatter av flere bøker bla. Amerikabrevet. I disse dager er en ny bok fra hans hånd på markedet.

Møtet blir arrangert av lokale MIFF-medlemmer.

Forrige artikkel– Det er ingen framtid for jøder i England
Neste artikkelTeknisk Ukeblad presenterer israelsk rakettforsvar for passasjerfly
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.