MIFF Drammen til HL-senteret og synagogen

MIFF Drammen inviterer til tur med omvisning og orientering på Holocaust-senteret på Bygdøy og synagogen i Bergstien 13 i Oslo lørdag 1. juni. Turen er åpen for alle interesserte. Avreise kl.09 fra Bragernes kirke og stopp ved tidligere Kjellstadbommen i Lier, videre til Oslo. Ankommer synagogen ca kl. 10.00-10.15, får en kort presentasjon og deretter […]

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

MIFF Drammen inviterer til tur med omvisning og orientering på Holocaust-senteret på Bygdøy og synagogen i Bergstien 13 i Oslo lørdag 1. juni. Turen er åpen for alle interesserte.

Avreise kl.09 fra Bragernes kirke og stopp ved tidligere Kjellstadbommen i Lier, videre til Oslo. Ankommer synagogen ca kl. 10.00-10.15, får en kort presentasjon og deretter deltar vi på en del av gudstjenesten: Torah-lesningen og sang på hebraisk. (Gudstjenesten varer fra kl. 09.00-11.30.)

Kjører via det jødiske museum, som er stengt, i Calmeyergt. 15 B – det var den andre synagogen i Oslo. Utenfor synagogen på fortauet ligger det nedfelt minneblanketter i messing over de som bodde i området før de ble transportert med båten ”Donau” til Tyskland og forsvant i Auswitch  og lignende steder.

Deretter kjører vi til Holocaust-senteret på Bygdøy til Villa Grande, Quislings tidligere bolig. Her får vi omvisning og har tilgang til kafèen. Varm lunsj må bestilles på forhånd og koster kr. 175 om du vil ha det. Returnerer til Drammen kl. 15 fra Bygdøy.

Pris per deltaker kr. 250,- for voksne. Barn kr. 100,-

Varm lunsj kr. 175,-

Påmelding til Karl Frode Hilton, tlf. 920 93 971
Forrige artikkel– Uheldig at informasjon fra PA var upresis
Neste artikkelHans Rustad i MIFF Trondheim: Den nye antisemittismen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -