Jonathan Medved i MIFF Oslo: Inside the World of Israeli Innovation

Mandag 22. april kl. 19.00 inviterer MIFF Oslo til foredrag av en innflytelsesrik israelsk investor. Jonathan Medved er ledende venturekapitalist med fokus på israelsk gründervirksomhet.
Foredraget holdes på engelsk, men tolkes til norsk ved behov.
 

Jonathan Medved. (Foto: OurCrowd)
Jonathan Medved. (Foto: OurCrowd)

I september 2008 ble Medved kåret av New York Times til en av de ti amerikanerne som har hatt størst innflytelse i Israel. Medved er for tiden leder av selskapet OurCrowd, som blant annet legger til rette for internasjonale investeringer i Israel. I løpet av de siste 20 årene har Medved investert i over hundre nystartede israelske selskaper, og bidratt til å få 11 av dem opp i verdi på over 0,6 milliarder norske kroner.

 

Medved bor i Jerusalem. Sammen med sin kone Jane har han fire barn og tre barnebarn. Medved ble født i California og studerte historie ved University of California, Berkeley.
Under sitt besøk i Norge holder Medved også foredrag på BI (åpent for gjester) og NEO2013, et møte i regi av IT-næringens interesseorganisasjon.
Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te, samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs.
MIFF Oslo har normalt møter siste tirsdag i måneden.
Møteansvarlig: Kjetil Hansen, styremedlem MIFF Oslo
Tlf. 97693719

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelFayyads oppsigelse godkjent
Neste artikkelSirene innledet Minnedagen for falne soldater og terrorofre
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise