David M. Weinberg i MIFF Bergen: Den islamske krigen mot Israel, og hvorfor Israel vinner

MIFF Bergen ønsker velkommen til åpent møte med foredrag av David M. Weinberg fra Israel. Weinberg arbeider med PR på høyt nivå, blant annet som talsmann for den årlige Herzliyah-konferansen for nasjonal sikkerhet, som skaper overskrifter over store deler av verden. Han har vært tilknyttet Bar-Ilan-universitetet, Begin-Sadat-senteret for strategiske studier, Sheba Medical Center og flere andre kjente organisasjoner. Han er omtalt som en engasjerende taler.
Vel møtt!

MIFF Bergen ønsker velkommen til åpent møte med foredrag av David M. Weinberg fra Israel. Weinberg arbeider med PR på høyt nivå, blant annet som talsmann for den årlige Herzliyah-konferansen for nasjonal sikkerhet, som skaper overskrifter over store deler av verden. Han har vært tilknyttet Bar-Ilan-universitetet, Begin-Sadat-senteret for strategiske studier, Sheba Medical Center og flere andre kjente organisasjoner. Han er omtalt som en engasjerende taler.

Vel møtt!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise