David M. Weinberg i MIFF Bergen: Den islamske krigen mot Israel, og hvorfor Israel vinner

MIFF Bergen ønsker velkommen til åpent møte med foredrag av David M. Weinberg fra Israel. Weinberg arbeider med PR på høyt nivå, blant annet som talsmann for den årlige Herzliyah-konferansen for nasjonal sikkerhet, som skaper overskrifter over store deler av verden. Han har vært tilknyttet Bar-Ilan-universitetet, Begin-Sadat-senteret for strategiske studier, Sheba Medical Center og flere andre kjente organisasjoner. Han er omtalt som en engasjerende taler.
Vel møtt!

MIFF Bergen ønsker velkommen til åpent møte med foredrag av David M. Weinberg fra Israel. Weinberg arbeider med PR på høyt nivå, blant annet som talsmann for den årlige Herzliyah-konferansen for nasjonal sikkerhet, som skaper overskrifter over store deler av verden. Han har vært tilknyttet Bar-Ilan-universitetet, Begin-Sadat-senteret for strategiske studier, Sheba Medical Center og flere andre kjente organisasjoner. Han er omtalt som en engasjerende taler.

Vel møtt!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNRK faller mest på omdømmemåling, og det med god grunn
Neste artikkelHurra for Aftenposten og NTB
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise