Sommerfest i MIFF Ringerike: Hallgrim Berg holder foredrag

Shalom alle Israels venner Velkommen til stor sommerfest med grilling hos Kari og Øystein Frøyshov onsdag 19. juni kl. 18.00. Eiendommen ligger på Støalandet i Kragstadveien 5. De har stort uteområde som egner seg til slike arrangementer. Alle tar med det de har lyst til å spise og drikke. Fint om noen også kan ta […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Shalom alle Israels venner

Velkommen til stor sommerfest med grilling hos Kari og Øystein Frøyshov onsdag 19. juni kl. 18.00.

Eiendommen ligger på Støalandet i Kragstadveien 5. De har stort uteområde som egner seg til slike arrangementer.

Alle tar med det de har lyst til å spise og drikke. Fint om noen også kan ta med kake og ei kanne med kaffe.
Spleiselag.

Fint om dere tar med campingbord og –stoler.

Dersom regn har de stor stue hvor vi kan kose oss inne.

Vi får besøk av Hallgrim Berg som holder foredrag og også orienterer om sin nyeste bok. Han underholder også med munnharpe. Som alltid er det fest når Hallgrim er til stede.

Vi får også musikk ved torader duoen Anne Berit Benstigen og Ragnhild Eidsgård. Det blir utlodning med flere gevinster.

Ta gjerne en venn med. Det er stor plass.

Styret

 

Kontaktperson for interimstyret
Roy-Aasmund Jarsve, mob. 41266536, e-post: raajarsve@gmail.com

Forrige artikkelNetanyahus ønske om dobbeltseng til flytur fører til granskning
Neste artikkelPolitiet offentliggjorde sikkerhetsvideo fra Be’ersheba-drap
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.