Trygve Brekke i MIFF Kristiansand: Israel som ny olje- og gassnasjon

Velkommen til åpent møte i MIFF Kristiansand, Ynglingeforeningen, Dronningens gt. 37. Trygve Brekke fra Stavanger holder foredrag om Israel som ny olje- og gassnasjon. Brekke har langvarig erfaring som en av toppsjefene i Stavanger kommune, og har engasjert seg i arbeidet for å utvikle samarbeid mellom norske og israelske energiselskaper. Se miff.no eller ta kontakt […]

Velkommen til åpent møte i MIFF Kristiansand, Ynglingeforeningen, Dronningens gt. 37.

Trygve Brekke fra Stavanger holder foredrag om Israel som ny olje- og gassnasjon. Brekke har langvarig erfaring som en av toppsjefene i Stavanger kommune, og har engasjert seg i arbeidet for å utvikle samarbeid mellom norske og israelske energiselskaper.

Se miff.no eller ta kontakt med Gabriel Edland for info om foredragsholder. Tlf. 40414298.

Forrige artikkelPA TV belønner dem som benekter Israels eksistens
Neste artikkelHallgrim Berg i MIFF Kristiansand: Kulturkamp i Europa: er vårt demokrati i fare?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.