Vebjørn Selbekk i MIFF Østfold: Korset og Davidsstjernen – Norge, jødene og Israel 1814-2014

Mandag 21. oktober kl. 19.00 inviterer MIFF Østfold til åpent møte med foredrag av Vebjørn Selbekk, sjefsredaktør i avisen Dagen. Selbekk er aktuell med ny bok “Korset og Davidsstjernen – Norge, jødene og Israel 1814-2014″. Dette blir også tema for hans foredrag.

Selbekk er kjent som journalist, redaktør, forfatter og politisk debattant.
Hjertelig velkommen! Adressen er som vanlig Ekholt Kirkes kjellerstue, Skogveien 24 på Dilling.
Enkel servering. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Kontaktperson for MIFF Østfold:
Bengt-Ove Nordgård, styreleder
tlf. 950 92 226
e-post: bengt.nordgard@gmail.com
Forrige artikkelHallgrim Berg i MIFF Valdres: Partipolitikk er viktig, men verdipolitikk er viktigere
Neste artikkelPalestinske journalister boikotter PAs sikkerhetsstyrker
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.