Gunnar Haaland i MIFF Grenland: “Et barn er drept i Betlehem” – Juleforkynnelsen og Midtøsten-konflikten

Gunnar Haaland holder foredrag i MIFF Grenland med temaet:  "Et barn er drept i Betlehem": Juleforkynnelsen og Midtøsten-konflikten. Haaland er førsteamanuensis i religion, livssyn og etikk (RLE) ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier Høgskolen i Oslo og Akershus.

Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.
Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland
E-post: anders.rambekk@hotmail.com
Tlf. 932 18 985

 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Gunnar Haaland holder foredrag i MIFF Grenland med temaet:  “Et barn er drept i Betlehem”: Juleforkynnelsen og Midtøsten-konflikten. Haaland er førsteamanuensis i religion, livssyn og etikk (RLE) ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier Høgskolen i Oslo og Akershus.
Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.
Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland
E-post: anders.rambekk@hotmail.com
Tlf. 932 18 985

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAssad sprer kjemiske våpen over hele Syria
Neste artikkelJan Benjamin Rødner i MIFF Grenland
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise