Gunnar Haaland i MIFF Grenland: “Et barn er drept i Betlehem” – Juleforkynnelsen og Midtøsten-konflikten

Gunnar Haaland holder foredrag i MIFF Grenland med temaet:  “Et barn er drept i Betlehem”: Juleforkynnelsen og Midtøsten-konflikten. Haaland er førsteamanuensis i religion, livssyn og etikk (RLE) ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier Høgskolen i Oslo og Akershus. Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake. Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland E-post: […]

Gunnar Haaland holder foredrag i MIFF Grenland med temaet:  “Et barn er drept i Betlehem”: Juleforkynnelsen og Midtøsten-konflikten. Haaland er førsteamanuensis i religion, livssyn og etikk (RLE) ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier Høgskolen i Oslo og Akershus.
Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.
Møteansvarlig: Anders Rambekk, leder MIFF Grenland
E-post: anders.rambekk@hotmail.com
Tlf. 932 18 985
Forrige artikkelAssad sprer kjemiske våpen over hele Syria
Neste artikkelJan Benjamin Rødner i MIFF Grenland
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -