Kristian Norheim i MIFF Trøndelag: Regjeringsskiftet – en ny Midtøsten-politikk?

FrPs utenrikspolitiske talsmann Kristian Norheim holder foredrag i MIFF Trondheim torsdag 21. november kl. 18.00 på Tomasskolen (3. etasje), Festningsgt. 2. Hjertelig velkommen!

Tema: Regjeringsskiftet – en ny Midtøsten-politikk?
Erna Solbergs regjering skriver i sin politiske plattform: “Regjeringen vil legge til grunn en balansert holdning til Midtøsten-konflikten, og aktivt støtte målet om en fremforhandlet løsning som innebærer at Israel og Palestina, som to stater, eksisterer i fred innenfor sikre og internasjonalt anerkjente grenser.” Hva betyr dette? Blir det noen endring i forholdet til Israel med ny regjering?
Kristian Norheim er stortingsrepresentant fra Telemark, fylkesleder i Telemark FrP og andre nestleder i utenriks- og forsvarskomiteen. 37-åringen var tidligere utenrikspolitisk rådgiver for Siv Jensen og FrPs stortingsgruppe. Han er utdannet statsviter og har studert internasjonal politikk ved universitetet i Athen.
Det blir salg av israelske varer, loddsalg, servering av kaffe og kjeks.Det blir også anledning til å stille spørsmål til foredragsholder.
Kontaktinformasjon MIFF Trondheim Arne Bjarte-Larsson, lokallagsleder Tlf. 48189178 E-post: bjarte-larsson@hotmail.com

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelValg i Egypt på nyåret
Neste artikkelKrystallnatten er nær oss
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise