Carl I. Hagen og Jens Jorde i MIFF Hallingdal: Hvorfor støtte? Framtidslandet!

MIFF Hallingdal inviterer til spennende foredragskveld på Ål kulturhus tirsdag 18. mars kl. 18. Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen taler med temaet: Hvorfor bør demokrater støtte Israel i Midtøsten? Jens Jorde med temaet: Israel - framtidslandet.
Carl I. Hagen er ein av dei store politikarane i nyare norsk historie. Hans evne til analyse og klar tale i mange år har medverka til eit klimaskifte i norsk politikk. Som sterk Israel-ven stiller han spørsmålet: «Hvorfor bør demokrater støtte Israel i Midtøsten?»
  
Jens Jorde er leiar i MIFF Hallingdal. Han er oppteken av Israel som eit unikt føregangsland innan økonomi, medisin, miljø og høgteknologi. Med store kunnskapar og tydelege talegåver vil folk truleg få seg fleire overraskingar i innlegget: «Israel – framtidslandet».
Inngang: 150.- inkl. kaffe og kake.
Kontaktperson:
Jens Jorde, styreleder
Tlf. 32 07 19 05

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHallgrim Berg i MIFF Vest-Telemark: Israel – internasjonal hoggestabbe og demokratisk fyrtårn
Neste artikkelBiden hedret Sharon
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise