Kom til Israel-konferansen 2014 – MIFFs landsmøte i Tønsberg

I helgen ønsker MIFF velkommen til Israel-konferansen 2014 på Quality Hotel Tønsberg. Det er mulig å komme på dagsbesøk for å høre foredragene. Fredag kveld og søndag formiddag holder Herb Keinon fra Jerusalem Post foredrag.

MIFF-medlemmer ønsker Israels president Shimon Peres velkommen til Norge 12. mai 2014. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)
MIFF-medlemmer ønsker Israels president Shimon Peres velkommen til Norge 12. mai 2014. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)

MIFFs Israel-konferanse er et av årets høydepunkt for Israel-venner over hele landet.

Journalist Herb Keinon fra Jerusalem Post holder to foredrag på MIFFs Israel-konferanse i Tønsberg 13.-15. juni 2014. Keinon var også foredragsholder på Israel-konferansen i 2010. (Foto: Conrad Myrland)
Journalist Herb Keinon fra Jerusalem Post holder to foredrag på MIFFs Israel-konferanse i Tønsberg 13.-15. juni 2014. Keinon var også foredragsholder på Israel-konferansen i 2010. (Foto: Conrad Myrland)

I år har vi fått en av Israels dyktigste og mest velinformerte engelskspråklige journalister til å holde to foredrag. Herb Keinon er seniorjournalist i Jerusalem Post, og følger den diplomatiske og politiske utviklingen i Israel og nabolandene tett.

I tillegg får vi foredrag av Jens Jorde, leder for MIFF Hallingdal. Han har i flere år spesialisert seg på Israel som teknologisk stormakt, og vil dele sin kunnskap med deltakerne på landsmøtet.

Søndag morgen får vi et foredrag av Annelie Enochson, medlem av den svenske Riksdagen og leder for MIFFs søsterorganisasjon  Samfundet Sverige-Israel.

MIFFs landsmøter er også en viktig sosial arena for Israel-venner fra hele landet. Kom for å la deg inspirere til aktivt Israel-arbeid! Konferansen er åpen for alle interesserte. MIFFs generalforsamling lørdag morgen er åpen kun for medlemmer.

  • NB! Det er nå for sent med forhåndspåmelding. Dersom du vil delta på foredraget fredag kveld, generalforsamlingen og/ eller foredragene søndag er det bare å møte opp på hotellet. Ta med kr. 250 i inngangspenger per dag.

Værmeldingen for helgen i Tønsberg er lettskyet, rundt 20 grader. Husk at hotellet har svømmebasseng på taket som du kan benytte i pausene.

Rettelse angående parkering
Konferansen finner sted på Quality Hotel, Ollebukta 3. På MIFFs nettside er det tidligere feilaktig blitt opplyst at parkering er gratis, riktig fakta om parkering har stått i Midtøsten i fokus. Parkering må forhåndsbetales på automat med kort eller mynt 240 NOK/døgn i P-huset under hotellet, eller på parkeringsplassen på andre siden av Quality Hotel Tønsberg til 180 NOK/døgn.

 

PROGRAM

Fredag 13. juni
1700 Ankomst/ registrering
1815 Kveldsmat (varmrett)
1900 Velkomsthilsen ved MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen
1905 Foredrag Herb Keinon: Er det så ille som det ser ut? Et blikk på Israels nåværende situasjon fra Iran til Gaza, fra Obama til Assad.
2030 Sosialt samvær i hotellbaren. Velkommen til Tønsberg og dans ved Solveig Ghatso, styreleder i MIFF Vestfold.

Lørdag 14. juni
0800 Frokost for overnattingsgjester på hotellet
0915 MIFFs generalforsamling (dagsorden i henhold til MIFFs lover)
1200 Enkel lunsj
1300 Utflukt i Tønsberg, guidet vandretur tilbake til vikingtiden
1900 Festmiddag. Underholdning: 20 minutter med fargesprakende dans  og glede.

Danserne som skal opptre under festmiddagen lørdag kveld. (Foto: Privat)
Danserne som skal opptre under festmiddagen lørdag kveld. (Foto: Privat)

Søndag 15. juni
0830 Frokost for overnattingsgjester på hotellet
0915 Foredrag Annelie Enochson: Israel i mitt hjärta.
1030 Foredrag Herb Keinon: Den store debatten om bosetningene og glimt fra innsiden av det siste forsøket på israelsk-palestinsk fredsarbeid.
1130 Enkel lunsj
1215 Foredrag Jens Jorde: Israel, en teknologisk stormakt.

  • NB! Det er nå for sent med forhåndspåmelding. Dersom du vil delta på foredraget fredag kveld, generalforsamlingen og/ eller foredragene søndag er det bare å møte opp på hotellet. Ta med kr. 250 i inngangspenger per dag.
Forrige artikkelMøt MIFF på Egertorget i Oslo
Neste artikkelFem raketter avfyrt fra Gaza mot storbyen Ashkelon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.