Conrad Myrland i Stange bibliotek: Ulike bilder av israelere og palestinere

Onsdag 5. mars inviterer Estergruppen i Hamar til åpent møte med foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i Stange bibliotek. Tema: Ulike bilder av israelere og palestinere. 

 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Velkommen til åpent møte i Stange bibliotek onsdag 5. mars kl. 19.00. Conrad Myrland holder foredrag med tittelen: Ulike bilder av israelere og palestinere.

Myrland har fulgt utviklingen i Midtøsten tett siden midten av 1990-tallet. I foredraget bruker han sin bakgrunn som journalist til å drøfte hvilke ulike bilder som blir skapt av israelere og palestinere i Norge.
Møtet arrangeres av Estergruppen i Hamar.
Kontaktperson Sidsel Østerkløft, mob. 41145306

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMoti Paz i Ålesund: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen
Neste artikkelLars Akerhaug i MIFF Arendal: Norsk Jihad
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise