Lars Akerhaug i MIFF Arendal: Norsk Jihad

Velkommen til åpent møte i MIFF Arendal tirsdag 18. februar kl. 19.00. Journalist og forfatter Lars Akerhaug holder foredrag om Norsk Jihad, som også er tittelen på hans siste bok.

Lars Akerhaug er en tidligere Palestina-aktivist som i dag har mye større forståelse for Israels sak. I 2013 utga han boken Norsk Jihad, hvor han forteller historien om islamister i Norge. Akerhaug er i dag skribent for Minerva.
Dette er et brennbart tema og Akerhaug er en av dem i Norge med størst kunnskap på feltet. Ta med venner og kjente og vær velkommen!
Møtet er åpent for alle, og det er enkel servering.
Møtet blir avholdt i Filadelfia Kurs- og konferansesenter.
Kontaktperson: Harald Høyer, tlf. 37022527
Forrige artikkelConrad Myrland i Stange bibliotek: Ulike bilder av israelere og palestinere
Neste artikkelArvid Bentsen i MIFF Arendal: Israels kamp for å overleve omgitt av fiendtlige islamske stater
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.