Conrad Myrland i Bærum Unge Høyre: Det falske bildet av Israel

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Bærum Unge Høyre er den største lokalforeningen i Akershus Unge Høyre. Tirsdag 25. mars har ungdomspartiet invitert Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til å holde foredrag.

Møtet er åpent for alle interesserte, og varer i tidsrommet 18-19.
Conrad Myrland har bakgrunn som journalist. I dette foredraget kommenterer og korrigerer han mange av de medieskapte bildene som mange nordmenn har av Israel og konflikten med naboene.
Kontaktperson: Sebastian Otterhals, leder av Bærum Unge Høyre, tlf. 48 15 31 24


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelTa aktiv avstand fra KFUMs Israel-boikott
Neste artikkelÅrsmøte i MIFF Molde
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.