Conrad Myrland i Bærum Unge Høyre: Det falske bildet av Israel

Tirsdag 25. mars kl. 18-19 holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag på et åpent møte i regi av Bærum Unge Høyre i Kommunegården i Sandvika. Vel møtt!

Bærum Unge Høyre er den største lokalforeningen i Akershus Unge Høyre. Tirsdag 25. mars har ungdomspartiet invitert Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til å holde foredrag.

Møtet er åpent for alle interesserte, og varer i tidsrommet 18-19.
Conrad Myrland har bakgrunn som journalist. I dette foredraget kommenterer og korrigerer han mange av de medieskapte bildene som mange nordmenn har av Israel og konflikten med naboene.
Kontaktperson: Sebastian Otterhals, leder av Bærum Unge Høyre, tlf. 48 15 31 24

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTa aktiv avstand fra KFUMs Israel-boikott
Neste artikkelÅrsmøte i MIFF Molde
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise