Odd Myrland i MIFF Valdres: Det falske bildet av Israel under lupen

Tirsdag 29. april kl. 18.00 inviterer MIFF Valdres til åpent møte med foredrag av Odd Myrland, redaktør for MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus. Ta med venner og kjente til et lærerikt foredrag!

Odd Myrland har vært redaktør av Midtøsten i fokus siden 1994.

I dette foredraget vil han kommentere og korrigere bildet som mange nordmenn sitter med av Israel.

Bevertning. Inngang kr. 100,-
Kontaktperson:
Asle Stølsdokken, mob. 958 85 970

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKvinnene i Oslo vil følge Israel på Kvinnedagen
Neste artikkelMIFF Drammen til Jødisk Museum
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise