Odd Myrland i MIFF Valdres: Det falske bildet av Israel under lupen

Tirsdag 29. april kl. 18.00 inviterer MIFF Valdres til åpent møte med foredrag av Odd Myrland, redaktør for MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus. Ta med venner og kjente til et lærerikt foredrag!

Odd Myrland har vært redaktør av Midtøsten i fokus siden 1994.

I dette foredraget vil han kommentere og korrigere bildet som mange nordmenn sitter med av Israel.

Bevertning. Inngang kr. 100,-
Kontaktperson:
Asle Stølsdokken, mob. 958 85 970
Forrige artikkelKvinnene i Oslo vil følge Israel på Kvinnedagen
Neste artikkelMIFF Drammen til Jødisk Museum
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.