Odd Myrland på MIFF-møte i Randaberg: Israels beste argumenter

Tirsdag 25.mars kl. 19.00 inviterer MIFF Stavanger til åpent møte på Randaberg forsamlingshus. Kveldens foredragsholder blir Odd Myrland. Tema: “Israels beste argumenter”. 

Vel møtt til deg som bor i Randaberg og til deg som bor i andre kommuner! Ta med venner og kjente til møte om et viktig tema!
Odd Myrland har vært redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus siden 1994.
Møtet kommer i stand etter initiativ fra lokale innbyggere som gjerne vil ha MIFF-møte i Randaberg. Det er første gang MIFF arrangerer møte i Randaberg kommune.
Kontaktperson: Bjarne Bjelland, styremedlem i MIFF Stavanger, tlf. 98111371
Forrige artikkelIsraelsk pille i Kapital
Neste artikkelFilm om hvordan Israel ble atommakt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.