Lars Akerhaug i MIFF Trondheim: Norsk Jihad

Onsdag 19. mars kl. 18.00 inviterer MIFF Trondheim til åpent møte med foredrag av journalist og forfatter Lars Akerhaug i Kongens gate 19. Tema blir på grunnlag av Akerhaugs siste bok, Norsk Jihad

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I 2013 utga Lars Akerhaug boken Norsk Jihad, hvor han forteller historien om islamister i Norge. Akerhaug er i dag skribent for Minerva. Tidligere har han jobbet for Aftenposten og VG.
Lars Akerhaug er en tidligere Palestina-aktivist som nå har fått en mye større forståelse for Israels sak.
I forbindelse med PSTs nylige trusselvurdering og debatten rundt Syria-jihadistene er temaet Norsk Jihad dessverre blitt svært aktuelt. Akerhaug er en av dem i Norge med størst kunnskap på feltet.
Ta med venner og kjente og vær velkommen til et spennende foredrag!
Møtet er åpent for alle.
Adressen for møtet er Kongens gate 19 (hjørnet Kongens gate/ Prinsens gate). Inngang fra Repslagerveita. Det er heis opp til møtesalen i 5. etasje.
Det blir loddsalg og servering av kaffe og kjeks.
Med vennlig hilsen,
Arne Bjarte-Larsson, mob 481 891 78 e-post: bjarte-larsson@hotmail.com
Leder MIFF Trondheim


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNTBs dekning av forhandlingene ble født i synd
Neste artikkelIkke noe vannproblem
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise