Lars Akerhaug i MIFF Trondheim: Norsk Jihad

Onsdag 19. mars kl. 18.00 inviterer MIFF Trondheim til åpent møte med foredrag av journalist og forfatter Lars Akerhaug i Kongens gate 19. Tema blir på grunnlag av Akerhaugs siste bok, Norsk Jihad

I 2013 utga Lars Akerhaug boken Norsk Jihad, hvor han forteller historien om islamister i Norge. Akerhaug er i dag skribent for Minerva. Tidligere har han jobbet for Aftenposten og VG.
Lars Akerhaug er en tidligere Palestina-aktivist som nå har fått en mye større forståelse for Israels sak.
I forbindelse med PSTs nylige trusselvurdering og debatten rundt Syria-jihadistene er temaet Norsk Jihad dessverre blitt svært aktuelt. Akerhaug er en av dem i Norge med størst kunnskap på feltet.
Ta med venner og kjente og vær velkommen til et spennende foredrag!
Møtet er åpent for alle.
Adressen for møtet er Kongens gate 19 (hjørnet Kongens gate/ Prinsens gate). Inngang fra Repslagerveita. Det er heis opp til møtesalen i 5. etasje.
Det blir loddsalg og servering av kaffe og kjeks.
Med vennlig hilsen,
Arne Bjarte-Larsson, mob 481 891 78 e-post: bjarte-larsson@hotmail.com
Leder MIFF Trondheim
Forrige artikkelNTBs dekning av forhandlingene ble født i synd
Neste artikkelIkke noe vannproblem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.