Home Møter Conrad Myrland i MIFF Hallingdal: 8. mai, 14. mai, 17. mai – om fred i frihet

Conrad Myrland i MIFF Hallingdal: 8. mai, 14. mai, 17. mai – om fred i frihet

Torsdag 8. mai kl. 19 inviterer MIFF Hallingdal til markering av Israels nasjonaldag og til åpent møte med foredrag av Conrad Myrland på Solstad Hotell i Gol. Tema: 8. mai, 14. mai, 17. mai – om fred i frihet.

MIFF Hallingdal markerer Israels nasjonaldag 8. mai. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, trekker forbindelsene mellom frigjøringsdagen 8. mai, Israels nasjonaldag 14. mai og Norges grunnlovsdag 17. mai. Myrland har vært daglig leder av MIFF siden 2007 og nettredaktør siden 2001. Han jobbet tidligere i lokalavisen Solabladet som journalist og deskansvarlig.

Det blir appell ved Jens Jorde, styreleder i MIFF Hallingdal. Det blir også kulturinnslag, kaffi og Israel-kake.
Utlodding.
Inngangspenger: 100,- (inkl. servering)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart