Conrad Myrland i MIFF Hallingdal: 8. mai, 14. mai, 17. mai – om fred i frihet

Torsdag 8. mai kl. 19 inviterer MIFF Hallingdal til markering av Israels nasjonaldag og til åpent møte med foredrag av Conrad Myrland på Solstad Hotell i Gol. Tema: 8. mai, 14. mai, 17. mai - om fred i frihet.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

MIFF Hallingdal markerer Israels nasjonaldag 8. mai. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, trekker forbindelsene mellom frigjøringsdagen 8. mai, Israels nasjonaldag 14. mai og Norges grunnlovsdag 17. mai. Myrland har vært daglig leder av MIFF siden 2007 og nettredaktør siden 2001. Han jobbet tidligere i lokalavisen Solabladet som journalist og deskansvarlig.

Det blir appell ved Jens Jorde, styreleder i MIFF Hallingdal. Det blir også kulturinnslag, kaffi og Israel-kake.
Utlodding.
Inngangspenger: 100,- (inkl. servering)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelToppblogger Sophie Elise fikk smykke fra Israel
Neste artikkelNorwegian direkte fra København til Tel Aviv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise