Gratis helgeseminar for ungdom fra hele landet i Kristiansand

MIFF Kristiansand inviterer Israel-engasjerte ungdom i alderen 16-25 år til et gratis helgeseminar i Sjørøver­hotellet Abra Havn i Dyreparken fredag 12. til søndag 14. september 2014. Fortsatt ledige plasser!

MIFF Kristiansand inviterer Israel-engasjerte ungdom i alderen 16-25 til et gratis helgeseminar. (Illustrasjonsfoto)
MIFF Kristiansand inviterer Israel-engasjerte ungdom i alderen 16-25 til et gratis helgeseminar. (Illustrasjonsfoto)

Lokallaget vil også bidra til å dekke reisekostnader til deltakere som får plass etter søknad. Maksimalt antall deltakere med overnatting blir 30, og det blir kun tilbudt plasser etter søknad. MIFF oppmuntrer alle som er over aldersgrensen til å gjøre helgen kjent for barn eller barnebarn som kan være i den aktuelle målgruppen.

For å kunne delta må du være medlem av MIFF (nye medlemmer kan også delta!) og motivert til å formidle israelernes argumenter og synspunkter i den norske debatten. Helgeseminarets mål er å gjøre deg bedre i stand til å gjøre nettopp denne jobben, og koble deg til et nettverk av andre ungdom som også er engasjert for Israel og det jødiske folk.

I løpet av seminaret får du høre dyktige og kunnskapsrike foredragsholdere. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holder foredrag om den aktuelle situasjonen, hva vi svarer på anklagene mot Israel og hvorfor en ny generasjon ungdom i Norge bør støtte Israel. Geir Knutsen, medlemsutvikler i MIFF, holder foredrag om Israels kontroll av Vestbredden.

Søndag avsluttes seminarhelgen med to foredrag av journalist Karin Abraham. Temaene blir Hva skjedde med fredsoptimismen israelerne hadde på 1990-tallet og Israel som smeltedigel – innvandring og befolkninggruppene i Israel.

Alle deltakere får også gratis kombibillett til Dyrehagen og Badeland (kun innendørs) til benyttelse lørdag 13. september.

Last ned PDF-fil med fullt program og all informasjon

For å delta må du sende søknad til MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen på post@miff.no snarest mulig.

Krav til søknad

• Navn, alder, bosted
• Hvordan tenker du å reise til seminaret, og vil du søke om reisestøtte?
• Ditt forhold til MIFF – hvordan og hvorfor ble du medlem?
• Ditt forhold til Israel – har du vært der? har du deltatt i debatter etc.
• Er du politisk aktiv?

Du trenger ikke skrive mye. Lurer vi på noe mer, så spør vi!

Dersom antallet søknader blir høyt, kommer MIFF til å foreta en utvelgelse etter anbefalinger, engasjement og geografisk spredning. Du vil få beskjed så snart som mulig når du har fått plass.

 

Se hele invitasjonen her:

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140401060606-fdc8b7c5b7c2bb233e755638db600992 docname=ungdomshelg-kristiansand username=miff loadinginfotext=Helgeseminar%20for%20ungdom%2012.-14.%20september%202014 width=420 height=297 unit=px]

Forrige artikkelNy avis og ny krefter
Neste artikkelIsraelsk design og krim i Dagens Næringsliv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.