Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Gratis helgeseminar for ungdom fra hele landet i Kristiansand

MIFF Kristiansand inviterer Israel-engasjerte ungdom i alderen 16-25 til et gratis helgeseminar. (Illustrasjonsfoto)
MIFF Kristiansand inviterer Israel-engasjerte ungdom i alderen 16-25 til et gratis helgeseminar. (Illustrasjonsfoto)
MIFF Kristiansand inviterer Israel-engasjerte ungdom i alderen 16-25 år til et gratis helgeseminar i Sjørøver­hotellet Abra Havn i Dyreparken fredag 12. til søndag 14. september 2014. Fortsatt ledige plasser!

Lokallaget vil også bidra til å dekke reisekostnader til deltakere som får plass etter søknad. Maksimalt antall deltakere med overnatting blir 30, og det blir kun tilbudt plasser etter søknad. MIFF oppmuntrer alle som er over aldersgrensen til å gjøre helgen kjent for barn eller barnebarn som kan være i den aktuelle målgruppen.

For å kunne delta må du være medlem av MIFF (nye medlemmer kan også delta!) og motivert til å formidle israelernes argumenter og synspunkter i den norske debatten. Helgeseminarets mål er å gjøre deg bedre i stand til å gjøre nettopp denne jobben, og koble deg til et nettverk av andre ungdom som også er engasjert for Israel og det jødiske folk.

I løpet av seminaret får du høre dyktige og kunnskapsrike foredragsholdere. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holder foredrag om den aktuelle situasjonen, hva vi svarer på anklagene mot Israel og hvorfor en ny generasjon ungdom i Norge bør støtte Israel. Geir Knutsen, medlemsutvikler i MIFF, holder foredrag om Israels kontroll av Vestbredden.

Søndag avsluttes seminarhelgen med to foredrag av journalist Karin Abraham. Temaene blir Hva skjedde med fredsoptimismen israelerne hadde på 1990-tallet og Israel som smeltedigel – innvandring og befolkninggruppene i Israel.

Alle deltakere får også gratis kombibillett til Dyrehagen og Badeland (kun innendørs) til benyttelse lørdag 13. september.

Last ned PDF-fil med fullt program og all informasjon

For å delta må du sende søknad til MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen på post@miff.no snarest mulig.

Krav til søknad

• Navn, alder, bosted
• Hvordan tenker du å reise til seminaret, og vil du søke om reisestøtte?
• Ditt forhold til MIFF – hvordan og hvorfor ble du medlem?
• Ditt forhold til Israel – har du vært der? har du deltatt i debatter etc.
• Er du politisk aktiv?

Du trenger ikke skrive mye. Lurer vi på noe mer, så spør vi!

Dersom antallet søknader blir høyt, kommer MIFF til å foreta en utvelgelse etter anbefalinger, engasjement og geografisk spredning. Du vil få beskjed så snart som mulig når du har fått plass.

 

Se hele invitasjonen her:

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140401060606-fdc8b7c5b7c2bb233e755638db600992 docname=ungdomshelg-kristiansand username=miff loadinginfotext=Helgeseminar%20for%20ungdom%2012.-14.%20september%202014 width=420 height=297 unit=px]


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart