Hallgrim Berg i MIFF Gjøvik: Israel – hoggestabbe og fyrtårn

Onsdag 7. mai kl. 19.00 blir det oppstart av MIFFs lokallag nr. 24 i Gjøvik. Forfatter og tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg holder foredrag på Comfort Hotel Grand.

Onsdag 7. mai danner lokale Israel-venner i Gjøvik-området et nytt lokallag av MIFF på Gjøvik. Tidligere stortingsrepresentant for Høyre, Hallgrim Berg, holder foredrag med tittelen: Israel – en internasjonal hoggestabbe og et demokratisk fyrtårn. Møtested: Comfort Hotel Grand, Jernbanegaten 5, Gjøvik.

Berg har de siste årene vært sekretær i MIFF Hallingdal og en populær foredragsholdere i en rekke av MIFFs lokallag. I sitt foredrag trekker han fram mye av den urettferdige kritikken som rettes mot Israel, og peker ut hvordan Israel på mange felter kan være en stor inspirasjon både for sine nærmeste naboer og folk i andre land.
Ta med venner og kjente til denne spennende kvelden!
Lokal kontaktperson
Kai Robert Hansen, tlf. 45420008
Forrige artikkelIsraelsk toppleder på statsbesøk til Norge
Neste artikkelShimon Peres til Norge 12. og 13. mai
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.