Hallgrim Berg i MIFF Gjøvik: Israel – hoggestabbe og fyrtårn

Onsdag 7. mai kl. 19.00 blir det oppstart av MIFFs lokallag nr. 24 i Gjøvik. Forfatter og tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg holder foredrag på Comfort Hotel Grand.

Onsdag 7. mai danner lokale Israel-venner i Gjøvik-området et nytt lokallag av MIFF på Gjøvik. Tidligere stortingsrepresentant for Høyre, Hallgrim Berg, holder foredrag med tittelen: Israel – en internasjonal hoggestabbe og et demokratisk fyrtårn. Møtested: Comfort Hotel Grand, Jernbanegaten 5, Gjøvik.

Berg har de siste årene vært sekretær i MIFF Hallingdal og en populær foredragsholdere i en rekke av MIFFs lokallag. I sitt foredrag trekker han fram mye av den urettferdige kritikken som rettes mot Israel, og peker ut hvordan Israel på mange felter kan være en stor inspirasjon både for sine nærmeste naboer og folk i andre land.
Ta med venner og kjente til denne spennende kvelden!
Lokal kontaktperson
Kai Robert Hansen, tlf. 45420008

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsraelsk toppleder på statsbesøk til Norge
Neste artikkelShimon Peres til Norge 12. og 13. mai
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise