Per Antonsen i MIFF Asker: Den jødiske staten Israel

MIFF Asker ønsker onsdag 14. mai velkommen til åpent møte med statsviter Per Antonsen. Vi feirer samtidig den moderne israelske staten som er 66 år!

Velkommen til møte med foredrag av statsviter Per Antonsen på Thon Hotel Vettre, Konglungveien 201 onsdag 14. mai kl. 19.00. 
Vi feirer samtidig den moderne israelske statens 66-årsdag! Ta med venner og familie!
Antonsen har hatt internasjonale avtaler (folkerett) som spesialfelt gjennom 40 år, hvorav 20 år som internasjonal avtaleforhandler for norske myndigheter.
Dørene åpnes kl. 18.00 for sosialt samvær.
Inngang kr. 100,- som inkluderer kaffe og kaker.
Forrige artikkelKlassekampen nektet å trykke MIFFs annonse
Neste artikkelBrukte fagforeningene til å demonstrere mot statsbesøket
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.