George Deek i MIFF Sunnmøre: Hvordan styrke samarbeid mellom Israel og Norge?

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Torsdag 22. mai kl. 19.00 inviterer MIFF til et møte med Israels fungerende ambassadør i Norge, George Deek. Han vil snakke om hvordan Norge og Israel kan følge opp ønsket til statsminister Erna Solberg om styrket økonomisk, vitenskapelig og kulturelt samarbeid med Israel. Møtet er på Høgskolen i Ålesund (hovedinngangen). Lett servering. Deretter blir det stiftelsesmøte for MIFF Sunnmøre.

George Deek er 30 år gammel og har vokst opp i en kristen-arabisk familie i Tel-Aviv-Jaffa. Han er spesielt opptatt med å bedre forståelse og samarbeid mellom arabere og jøder i landet.
Fri adgang for alle, og det er satt tid til spørsmål etter foredraget. Kollekt for å dekke utgiftene.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelFredsprisvinneren tror fortsatt på fred
Neste artikkelFlying start på Gjøvik
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.