Conrad Myrland i Stavanger FpU: Minst ti fakta du må kjenne

Stavanger FpU inviterer til åpent møte for ungdommer (15-30 år) med foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF tirsdag 3. juni kl. 18.00. Tema: Minst ti fakta du bør vite dersom du vil forsvare Israel (og som du MÅ vite før du begynner å kritisere).
Kurset avholdes i lokalene til Stavanger FpU i Sverdrupsgate 23, og det vil bli lett servering til møtet. Møtet er åpent for alle interesserte i alderen 15 til 30 år – både medlemmer og ikke-medlemmer, og er 100 prosent gratis.
Dersom du ikke finner veien eller har noen spørsmål, kan du ta kontakt med formann Anette Alnes på tlf. 47 81 71 81.
Håper vi ser deg der – og ta gjerne med en venn!

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKongen kan trygt smøre seg med Ahava
Neste artikkelOlmert fikk seks års fengsel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise