Odd Myrland i Sandefjord: Israels beste argumenter

Onsdag 10. september kl. 19.00 holder Odd Myrland, redaktør av Midtøsten i fokus, foredrag på et åpent møte i regi av Menigheten Vintreet i Sandefjord. Tema: Israels beste argumenter i dagens situasjon.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Menigheten Vintreet i Sandefjord har fire Israel-dager fra søndag 7. september (se mer på vintreet.no). Møteserien avsluttes med foredrag av Odd Myrland, redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus.

Vintreet skriver i sin invitasjon: “MIFF er en organisasjon som samler alle norske Israel-venner uavhengig av tro og politisk overbevisning – og har fått særlig mye oppmerksomhet i media i Norge nå. Medlemstallet har økt fra 2000 til over 8200 siden 2008.”
Tema for foredraget: Israels beste argumenter i dagens situasjon.
Møtet er åpent for alle interesserte.
Adresse: Lingelemveien 72, Sandefjord
Forrige artikkelJødehets raskt fjernet
Neste artikkelHamas innrømmer å ha presset journalister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -