Lars Akerhaug i MIFF Drammen: Norsk Jihad – muslimske ekstremister blant oss

Onsdag 24. september kl. 19.00 inviterer MIFF Drammen til åpent møte og foredrag med journalist Lars Akerhaug i peisestuen til Bragernes Menighetshus.
Forfatter Lars Akerhaug.
Forfatter Lars Akerhaug.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Tema for foredraget: Norsk Jihad – muslimske ekstremister blant oss. Lars Akerhaugs bok Norsk Jihad blir til salgs på møtet. Ta med venner og kjente til et interessant foredrag!

Dørene åpnes kl. 18 for sosialt samvær, enkel servering og salg av Israel-produkter og litteratur. Foredraget starter kl. 19.00.

Møteansvarlig: Karl Frode Hilton, leder MIFF Drammen
E-post: karlfrode@yahoo.no
Tlf. 920 93 971Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelRakettangrep fra Libanon mandag kveld
Neste artikkel– Alle vet at Hamas-lederne gjemmer seg på sykehusene
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise