Lars Akerhaug i MIFF Drammen: Norsk Jihad – muslimske ekstremister blant oss

Onsdag 24. september kl. 19.00 inviterer MIFF Drammen til åpent møte og foredrag med journalist Lars Akerhaug i peisestuen til Bragernes Menighetshus.

Forfatter Lars Akerhaug.
Forfatter Lars Akerhaug.
Tema for foredraget: Norsk Jihad – muslimske ekstremister blant oss. Lars Akerhaugs bok Norsk Jihad blir til salgs på møtet. Ta med venner og kjente til et interessant foredrag!

Dørene åpnes kl. 18 for sosialt samvær, enkel servering og salg av Israel-produkter og litteratur. Foredraget starter kl. 19.00.

Møteansvarlig: Karl Frode Hilton, leder MIFF Drammen
E-post: karlfrode@yahoo.no
Tlf. 920 93 971
Forrige artikkelRakettangrep fra Libanon mandag kveld
Neste artikkel– Alle vet at Hamas-lederne gjemmer seg på sykehusene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.