Conrad Myrland i MIFF Gjøvik: Krigen og mediekrigen sommeren 2014

Torsdag 9. oktober kl. 19.00 inviterer MIFF Gjøvik til åpent møte med foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Tema blir krigen mellom Israel og Hamas sommeren 2014, og mediedebatten som raste her i Norge.
Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Conrad Myrland har vært MIFFs nettredaktør siden 2001, og daglig leder på fulltid siden 2007. Sommeren 2014 var han en av stemmene som tydeligst kritiserte NRK og andre norske medier for en urettferdig framstilling av konflikten mellom Israel og terrororganisasjonen Hamas. Ta med venner og familie for å få et godt innblikk i de siste måneders hendelser.

 

Møtet finner sted i Kløverhotellet Gjøvik, Kyrre Greppsgate 23. Gode parkeringsmuligheter.
Inngang kr. 50,-/ loddtrekning. Enkel bevertning.
Ta med venner og kjente til denne spennende kvelden!
Lokal kontaktperson
Kai Robert Hansen, tlf. 45420008

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHanukkafest i MIFF Oslo med kantor Eli Zylberman
Neste artikkelDe sier fred, men det er ingen fred
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise