Tore Wilhelmsen i MIFF Drammen: Sar-El og arkeologi

Onsdag 26. november kl. 19.00 inviterer MIFF Drammen til åpent møte med foredrag av Tore Wilhelmsen. Han forteller om arbeid som frivillig hjelper med sivilt arbeid i det israelske forsvaret og arkeologisk arbeid i Israel.

Tore Wilhelmsen har vært i Israel som frivillig for Sar-El. Organisasjonen samler frivillige fra mange ulike land, og disse gjør frivillig sivilt arbeid for det israelske forsvaret. Det blir også tid til fritid og utflukter under oppholdet. Wilhelmsen orienterer også om arkeologisk arbeid i Israel.
Møtet blir som vanlig avholdt i Bragernes menighetshus, peisestuen. Dørene åpnes kl. 18 for sosialt samvær, enkel servering og salg av Israel-produkter og litteratur. Foredraget starter kl. 19.00.
Møteansvarlig: Karl Frode Hilton, leder MIFF Drammen
E-post: karlfrode@yahoo.no
Tlf. 920 93 971
Forrige artikkelChristine Fossen i MIFF Drammen: Min tid som leder av TIPH i Hebron
Neste artikkel– Iran beordret bombeangrep mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.