Morten Fjell Rasmussen i MIFF Bergen: Debatten om historieskrivingen

Onsdag 26. november kl. 19.15 inviterer MIFF Bergen til åpent møte med foredrag av MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen i Bergen rådhus (med forbehold). Tema: Debatten om historieskrivingen. Benny Morris, 1948 og “de nye historikerne”.

Salg av MIFFs nye bok 1948.

Møtet finner høyst sannsynlig sted i kantinen på Bergen rådhus.

Velkommen! Ta med venner og kjente til et
spennende og engasjerende foredrag!

Forrige artikkel– Ingen ville ha Israel med på givermøtet
Neste artikkelHer er navnene på lærerne som laget propagandaeksamen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.