Halvor Tjønn i MIFF Asker: Vil ytterliggående islam stanse ytringsfriheten i Norge?

Torsdag 4. desember kl. 19.00 inviterer MIFF Asker til åpent møte med foredrag av journalist og forfatter Halvor Tjønn. Tema: Vil ytterliggående islam stanse ytringsfriheten i Norge?
Halvor Tjønn kommer fra Skien og studerte historie ved Universitetet i Oslo. Han har arbeidet som utenriksmedarbeider i Stavanger Aftenblad og Aftenposten. Publiserte i 2011 boka: Muhammed, slik samtiden så ham. Er i dag frilansjournalist og forfatter.
Dørene åpner kl. 18. 00.  Inngangspenger kr. 100,- som inkluderer kaffe og kake. 
Leder MIFF Asker: 
Mette Follestad, mob. 91525297 eller mfolles@online.no

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelConrad Myrland i MIFF Drammen: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?
Neste artikkelØkologiske velværeprodukter fra Negev
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise