Conrad Myrland i Oslo: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?

Onsdag 21. januar kl. 19.00 holder Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, foredrag i Skedsmogata 12 i Oslo. Tema: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?

Arrangør for det åpne møtet er Kristi menighet.

Conrad Myrland har vært daglig leder for Med Israel for fred (MIFF) på fulltid siden 2007. Fra 2001 har han vært redaktør for www.miff.no. 
I dette foredraget peker Myrland på de mekanismer som blir brukt for å tegne et falskt bilde av Israel. 
Vel møtt!

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Israel bombet to mål i Syria
Neste artikkelJøder i dagens Israel uthengt av prest som “Jesu drapsmenn”
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise