Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Solidaritetsmarkering med jødene og Israel i Oslo søndag 10. mai

MIFF videreformidler invitasjonen fra en uavhengig arrangørkomité som inviterer til solidaritetsmarsj for jødene og Israel i Oslo søndag 10. mai kl. 15-17. Finansminister Siv Jensen, Israels ambassadør Raphael Schutz med flere holder appeller.
Arrangør Sten Sørensen sier:
«Vi ønsker en positiv markering av solidaritet med nasjonen Israel med ønske om et godt forhold mellom våre nasjoner og våre folk. I en tid med økende antisemittisme ønsker vi å stå opp mot jødehat. Vi vil anerkjenne Israels selvsagte rett til å eksistere som en jødisk og demokratisk stat i Midtøsten. Jeg håper mange vil delta i Oslo 10. mai.»
Inspirasjon til folkemarsjen fikk han under et besøk i Jerusalem.
– Sist jeg var i Israel var jeg med på en marsj gjennom Jerusalems gater. Denne var arrangert av kommunen. Det var ideelle israelske grupper og kulturelle grupper som deltok i marsjen. Også Israels venner fra mange nasjoner var med. Det var tydelig at denne marsjen beveget den israelske befolkning. Vi ble møtt med takknemlige tilrop fra et folk som føler seg uglesett av omverdenen. Tårene sto i øynene på folk og mange takknemlige håndtrykk ble gitt. Da fikk jeg ideen om at en slik marsj også kunne vært gjennomført i Oslo, sier Sørensen.
Sørensen inviterer til arrangementet sammen med stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF) og Dag Øyvind Juliussen, leder for organisasjonen Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem.
MIFF deltar ikke som arrangør, men formidler invitasjonen for å hjelpe arrangørene til å mobilisere flest mulig venner av Israel.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart