Jens Jorde i MIFF Kristiansand: Innvandring til Israel fra 1948 til i dag

Torsdag 7. mai kl. 19.00 inviterer MIFF Kristiansand til åpent møte og foredrag av Jens Jorde, leder i MIFF Hallingdal. Vi feirer også Israels uavhengighetsdag. NB! Nytt lokale. Kristian IV’s gate 35.

Jens Jorde. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Jens Jorde. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Jens Jorde er en engasjert og spennende foredragsholder. Jødisk innvandring fra hele verden har sikret Israels eksistens. Her gir Jens Jorde et innblikk i hvordan det har skjedd.

Enkel servering. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Møteansvarlig: Gabriel Edland, leder MIFF Kristiansand
E-post: gabriel@miff.no
Tlf. 40 41 42 98
Forrige artikkelHans Petter Grønvold i MIFF Kristiansand: Golanhøyden – historie og dagens situasjon
Neste artikkelAngrepet på Israel drukner på norske nettsider
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.