Årsmøte i MIFF Lister med visning av foredraget “Hvorfor i all verden støtte Israel?”

Mandag 23. februar kl. 19.00 inviterer MIFF Lister til årsmøte og videovisning av Conrad Myrlands foredrag “Hvorfor i all verden støtte Israel?”.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Først viser vi foredraget Hvorfor i all verden støtte Israel? på video. Foredragsholder er Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Ca. 1 time.
Deretter avholder vi årsmøte med valg av styre.

I tillegg starter vi utlodding av Israel-tur; en ukes gratis opphold på Beit
Skandinavia for to inkludert besøk på kibbutz. Denne trekkes Krystallnatten
09.11.2015.

Ta med venner og kjente til årsmøtet og for å høre et viktig foredrag!
Møteansvarlig: Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister
E-post: astrid.07.10@gmail.com
Mob.: 91780647
Forrige artikkelI Egypt må du aldri fortelle at du er ateist
Neste artikkelKrF tok opp jødehat i Stortinget
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.