Conrad Myrland på Kolbotn: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?

Onsdag 11. februar kl. 19.00 holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag på et åpent møte på Kolbotn i Oppegård. Arrangør: Kolbotn pinsemenighet.

Conrad Myrland har vært daglig leder i MIFF siden 2007, og nettredaktør siden 2001. Myrland følger godt med i norske mediers dekning av Midtøsten generelt og Israel spesielt, og i dette foredraget forklarer han hvorfor store deler av det norske folk sitter igjen med vrangforestillinger om Israel.

Arrangør for møtet er Kolbotn pinsemenighet. Møter er åpent for alle interesserte. Foredraget varer omlag én time, og etter en kaffepause blir det åpning for spørsmål fra salen.
Adresse: Solbråtanveien 48, Kolbotn.
Forrige artikkel– Iran står bak Hizbollah-angrepet
Neste artikkelMIFF har to møter i Nordland i helgen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.