Årsmøte i MIFF Trondheim og visning av filmen Border Living

Onsdag 25. februar kl. 18.30 inviterer MIFF Trondheim til årsmøte med visning av den israelske dokumentarfilmen Border Living.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det innkalles til ordinær generalforsamling i MIFF Trondheim onsdag 25. februar kl. 19.00. Møtet finner sted på Tomasskolen 3. etasje, Festningsgata 2.

Valgkomiteens innstilling  til nytt styre vil bli kunngjort sammen med årsmeldingen.

Forslag til nye styremedlemmer sendes til valgkomiteen snarest. Saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen må være styret i hende innen fredag 20. feb. (Se kontaktinformasjon under.)

Dagsorden for ordinær generalforsamling er:
1. Innkalling
2. Godkjennelse av sakslisten.
3. Valg av møteleder.
4. Valg av møtereferent.
5. årsberetning
6. Regnskap og revisors beretning
7. Avgjørelse av ansvarsfrihet for styret
8. Behandling av innkomne saker
9. Valg av: a. Styre      b. Revisor
For avstemminger gjelder § 7 i MIFFs lover av 29/7-78.

Styret består av formann, viseformann og sekretær, kasserer, aksjonsleder, studieleder, ett styremedlem og inntil fem suppleanter. Tilsammen 12 medlemmer. Når det ikke er valgt kasserer fungerer viseformannen i dette verv.
Forslag til styremedlemmer og saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen , ksn sendes til : E-post: bjarte-larsson@hotmail.com

Umiddelbart etter årsmøtet blir filmen Border Living vist.

Filmen Border Living har spilletid ca. 1 time, og er tekstet på engelsk. Den forteller en gripende historie om hvordan det er for israelere å leve under rakett- og granatangrep fra Gaza-stripen.

Hjertelig velkommen!

Det blir servert kaffe og kjeks i pausen. Det blir som vanlig også loddsalg og salg av israelske varer.
Med vennlig hilsen,
Arne Bjarte-Larsson, 481 891 78
Leder, MIFF Trondheim, e-post: bjarte-larsson@hotmail.com

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHizbollah triumferer og truer
Neste artikkelTrygve Brekke i MIFF Trondheim: Israel som olje- og gassnasjon
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise